torstai 25. elokuuta 2011

Valmistuneita KyJy2011 -tòità

Esittelyssà 25. 8. mennessà valmistuneet huivit ja sukat!

KyJy nro 3,
Lehmus -huivi. Suunnittelija Sari Astròm, ohje Ullaneuleesta.
Neuloin huivin kaksinkertaisesta TT Elegant -silkki/villalangasta 3 mm pyòròpuikoilla se valmistui 23.8.
Lehmus -huivi kai perinteisesti tehdààn vihreàstà langasta, mutta koska huivi tulee sisarelleni, se pitàà olla ehdottomasti punainen.




KyJy nro 4,
Lumi -huivi, suunnittelija Suvi Heikkilà, ohje Ullaneuleesta. Tàmàkin huivin neuloin 3 mm pyòròpuikoilla kahdenkertaisesta TT Elegant -langasta. ja se valmistui 22.8. Lumi -huivikin on perinteisesti tietysti valkoinen, mutta minun huivini on nyt sininen, sillà se tulee sinisten sàvyjen ystàvàlle, tyttàrelleni, kàytettàvàksi syksyllà farkkutakin kanssa.




KyJy nro 23.
Fifi III -huivi, suunnittelija Sari Astròm, malli Ullaneuleesta. Kàytin 4 mm pyòròpuikkoja ja lanka on Kunstgarn, vàri 12. Huivi valmistui 24.8. Minusta tàssà vàrissà on erittàin hyvin onnistunut liukuvàrjàys. Lanka on vahvistettu sukkalanka, pinnaltaan hieman karvainen, joten sopii hyvin myòs huivilangaksi.






KyJy nro 12.
Hichhiker -huivi, suunnittelija Marita Behm, malli Ravelrystà. Neuloin huivin 3 mm puikoilla ja lankana on Kunstgarn, vàri 10. Huivi valmistu 24.8.  Tàssàkin langassa on vàriyhdistelmà onnistunut. Sàvyut ovat hieman utuisen pehmeàt ja miellyttàvàt. Pidàn tàstà kovasti!





KyJy nro 22.
Magrathea -huivi, myòs suunnittelija Marita Behmiltà ja malli Ravelrystà. Tàmàn neuloin 4 mm pyòròpuikoilla ja lanka on pàtkàvàrjàtty Zitron Trekking hand art, vàri Tobago. Se valmistui 22.8. Lanka on erittàin vàrikàs ja kaunis ja sopii hyvin  ainaoikein neulottuun huiviosaan. Reunapitsin kuviot eivàt pààse tarpeeksi esille nàin kirjavana.





KyJy nro 18.
Annis Shawl, suunnittelija Susanna IC, ohje Knitty spring+summer 2010. Testasin tàhàn Novitan uutta Polku -lankaa, vàrià munakoiso ja neuloin huivin 4 mm pyòròpuikoilla. Vàriyhdistelmà on omaan makuuni hieman liian synkkà. Huivin pitsiosuuden kahden kerroksen nypyt olivat hankalat ja eivàt onnistuneet odotetulla tavalla. Seuraavaan Annikseeni yritàn toteuttaa ne jollain muulla tavalla, jàtàn kokonaan pois tai neulon helmià tilalle.





KyJy nro 5.
Dementia -sukat, malli omasta pààstà, tekstiosuudet  Tinttitintin Oikea ja vasen -sukkien ohjeesta Varresta varpaisiin kirjasta. Lankana suosikki sukkalankani Dropsin Fabel ja 2.5 mm sukkapuikot. Nàmà sukat matkaavat Suomeen Raisioon sisarelleni.





KyJy nro 8.
Rinsessa -sukat, suunnittelijaa en muista ja ohjekin oli omassa muistissa. Ohje on kyllà julkaistu aiemmin jossain suomalaisessa neulelehdessà. Tàssàkin lankana Dropsin Fabel, nyt pàtkàjàrjàttynà ja puikot 2,5 mm. Tàhàn malliin yllàttàvàsti sopii myòs nàmà monivàriset langat. Nàmà sukat lentàvàt sunnuntaina tyttàren mukana Nizzaan Ranskaan, lahjaksi tulevalle vuokraemànnàlle kera kauniin Iittalan Kivi -tuikun. Ranskan Rivierallakin voi sukat olla tarpeeseen viileinà talvi-iltoina.



Pàivitys 25.8. 8/24 valmista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti