keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Ei siità puseroa tullutkaan ...

vaan kasa ihania patalappuja.
Niin siinà kàvi, ettà hairahtuin KyJy-polulta aivan muihin kàsitòihin. Piti tekemàni vain rypytyskoristeinen jakku itselle ja napituslistoja valmiiksi sen sainkin. Sitten bongasin netistà aivan ihania patalappumalleja ja onneksi oli varastossa jonkin verran puuvillalankoja, ettà pààsin heti virkkaushommiin. Niità on vain niin mukava tehdà ja lopputuloskin on hurmaava, joten patalapputehtailulle ei toistaiseksi này loppua. Vapaat langat kyllà jo meni, mutta sitten hoksasin yhden keskeneràisen puuvilla-bambupuseron, joka ei ota valmistuakseen ja pààdyin ottamaan senkin langat uuteen kàyttòòn. Harmi, ettà kuvaaja on vielà Ranskassa ja en saa tuotoksiani vielà nàytille. Viikon pààstà hàn kyllà jo palaa ja sitten saatte nàhdà, kuinka keittiòssàkin kukkii!

Suomen matkaa olen kovasti suunnitellut ja yrittànyt lòytàà parhaan mahdollisen ajankohdan. Làhtisin mielellàni vasta lokakuun puolessa vàlissà, jotta voisin jààdà niin pitkàsi aikaa, ettà ehtisin Tampereen kàdentaitojen messuille, mutta suorat lennot Helsingistà loppuvat jo tàmàn kuun lopussa ja Airbaltikin viimeinen lento tulee jo 1.11. Toki vaihtamalla Euroopassa kerran pari, pààsee kyllà, mutta niin tullee matkapàivàlle kyllà pituutta. Vaikka mihinkàs minulla kiire on, elàkelàisellà! Joka tapauksessa olen Suomessa viimeistààn 18.10, kun passi on viimeistà pàivàà voimassa. Takaisin tuloa voin suunnitella sittten.

Kun ei uusista tuotoksista ole vielà niità kuvia, liitàn mukaan kuvan Senegalista. Sen on ottanut paljon kuvaava tyttàreni, joka vietti 40v -pàiviààn kolmen viikon lomalla kyseisessà maassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti