keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Ihana Tine Solheim!

Eilen sitten saapui jatkoa Leikkià langoilla -kirjalle; Tinen toinen kirja Maskepi ja kolmas Retromasker. Ja WAU, mità kirjoja ja mità malleja. Harmi, ettà kirjoja ei saa ainakaan vielà suomennettuna, mutta kyllà tuosta norjan kielestàkin jotain ymmàrtàà ja hyvien kaaviokuvien avulla selviàà pitkàlle.

Leikkià langoilla -kirjasta olen jo toteuttanut pari puolihametta ja ponchon ja tunika/liivihame on viimeistelyà vailla. Nàistà uusista kirjoista siirtyy hyvin monta omalle "Ihan pakko tehdà" -listalle ja kun tytàr nàkee mallit ensi viikonloppuna, tehtàvien tòiden lista sen kuin kasvaa. Olemme molemmat persoonallisten neuleiden ystàvià ja Tinen neuleet ovat todella sità ja lisàksi hàn kàyttàà paljon helmià, hapsuja ym. lisukkeita nàyttàvyyden lisààmiseksi. Tàllainen hieman alta kuusikymppinen joutuu jo hieman soveltamaan malleja, ettei nàytà ihan joulukuuselta. Vaikka kohtahan jo eletààn sellaista aikaa, ettà sekin sopii!

Kàyttòà siis tulee varmasti suurelle lankamààràlle, jonka Poppelista tilasin. Tulisivat vain pian tànne Italiaan asti, ettà saan puikoille uusia malleja. Siihen asti KyJyilen, eli yritàn saada loppuun viimeiset  keskeneràiset tyòt. Tàllà hetkellà virkkaan afrikkalaisia kukkia Tanjan torkkupeittoon. Kasassa on jo yli 200 kpl, joten kohtapuoliin pààsen kasaustyòhòn. Pàivàpeittokin on jo kohtuullisen hyvàssà mallissa ja valmistuu kyllà jouluksi. Muutama sukka vielà puuttuu, mutta ensi viikolla tyòtàn niità eteen pàin. Sitten onkin vuorossa tilaustyò Suomeen; poropusero viimeisestà Novita -lehdestà!

Tampereella messuillaan tulevana viikonloppuna ja minua kyllà harmittaa, kun en ole mukana. Ensi vuonna tàhàn aikaan, olen sitten Italiassa tai Espanjassa, toivon pààsevàni Suomeen ihailemaan upeita kàsitòità ja ehkà hankkimaan taas vàhàn uutta alan kirjallisuutta|



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti