maanantai 26. marraskuuta 2012

Tutut mallit uusin värityksin

Vielä kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille. Kiitos myòs mukavista viesteistà ja onnitteluista. Lämpimästi tervetuloa myös uudet lukijani.

Neulontani jatkuu edelleen kirjoneulesukkien parissa. Viime viikolla oli vuorossa jo tuttuja Dropsin malleja, mutta nyt uusilla värityksillä. Tilasin Suomesta uusia lankoja ja niitä on nyt puikoilla. Tällä kertaa asioin Neuleunelmia nettiputiikissa, joka sekin on tuttu jo ennestään ja sain aivan upeaa, ihan täydellistä palvelua. Kaikki, mitä olin vailla, järjestettiin, jos sitä ei ollut omasta varastosta saatavilla. Käykäähän tutustumassa os. www.neuleunelmia.fi.

Tämä Dropsin malli on saanut nimekseen Irish Dream. Pohjavärinä käytin mustaa Fabelia ja kuviovärinä Pro Lanan Meine Wolle, väriä Chamäleon. Neuloin 2,75 mm puikoilla suurimmaan koon silmukkamäärällä ja sain silti kooksi vain nippa nappa 38.


 


Nämä Dropsin sukat neuloin Sadnes Sisusta, musta taas pohjavärinä ja oranssilla kuviot. Oranssi on yksistään todella voimakas väri, mutta musta taittaa sen rinnallaan kauniiksi. Neuloin nämäkin 2,75 mm puikoilla ja kun lanka on hieman vahvempaa kuin Fabel, sain samalla silmukkamäärällä kooksi 38/39.




Nyt jo onkin  puikoilla/koukulla jotain muuta kuin sukkia. Teen tilaustyönä ystävälleni Suomeen myssyn ja kaulaliinan. Myssy on  lipallinen malli Dropsilta ja kaulaliinaan löysin mukavan pintaneulemallin viimeisestä Kauneimmat Käsityöt lehdestä. Valmiista töistä kuvaa seuraavassa postauksessa.

Sää jatkuu Pohjois-Italiassa edelleen pilvisenä. On aivan huikea ero viime vuoteen, silloin aurinko paistoi lähes koko syksyn ja talvenkin, vaikka lämpötilat tietysti laskivat. Tyttären mukaan tämä on sitä normaalia Pohjois-Italian syksyä, viime syksy oli mukava poikkeus. Mutta eiköhän se aurinkokin löydy, viimeistään vuoden vaihteen jälkeen, kun taas palaan Espanjan aurinkorannikolle.

Mukavaa ja toivottavasti valoisampaa viikkoa teille Suomeen,

                                          Enya



13 kommenttia:

  1. Ihania kukkasukkia! Ei tulisi minulla tehtyä, tyydyn vain ihailemaan sinun kirjoneulesukkia.
    Täällä Suomessakin on niin harmaata ja ennen kaikkea pimeää, saisi tulla jo talvi.

    VastaaPoista
  2. Etsiskelin enkelirasojen ohjetta ja päädyin googlen kautta blogiisi. Löysinkin aivan ihania kirjoneuleita! Osoite enkelilapasten ohjeeseen löytyi tätä kautta, kiitos siitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, ettà lòysit blogiini ja myòs osoitteen ihaniin enkelilapasiin!

      Poista
  3. Oi,miten kauniita! Ja onnea arvonnan voittajalle!

    VastaaPoista
  4. Uskomaton vauhti ja kauniita kukkasukkia!

    VastaaPoista
  5. Hei!Aivan upeita sukkia olet neulonut. Omat taitoni eivät riitä lähellekään! Mukavaa joulun odotusta sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Mukavaa joulun odotusta myòs sinulle.

      Poista
  6. Nämä sun kirjoneulesukat on vaan niin upeita ja noissa ylemmissä on kyllä aivan upea tuo väriyhdistelmä. =)

    VastaaPoista